KARIN OVERKLIFT

‘…Sporten, bewegen, buiten en in de vrije natuur, ze horen bij me zoals de sterren horen bij de maan.

Ik hou van een uitdaging en het avontuur van het leven’

Na een jarenlange carrière in de ICT besloot ik in 2004 om een nieuwe richting in te slaan. Ik begon met de opleiding fysiotherapie aan de internationale hogeschool THIM. De switch was een uitdaging. Het gaf een hele nieuwe richting aan mijn leven, met veel veranderingen.

Nadat ik in 2008 afstudeerde, kon ik eindelijk aan de slag als fysiotherapeut. Mijn interesse in de holistische denkwijze kreeg meer gestalte. Ik miste naar mijn gevoel nog een groot stuk van de puzzel in dit vakgebied. Het vak osteopathie was voor mij dan ook een logische vervolgstap.

Karin Overklift
Osteopaat D.O. – MRO

De vijfjarige opleiding heb ik gevolgd aan The International Academy of Osteopathy (IAO). Sindsdien werk ik met passie en enthousiasme als osteopaat. Door het volgen van opleidingen blijf ik me verdiepen en blijf ik op de hoogte van nieuwe inzichten in het vakgebied.

De zoektocht naar de bron van gezondheid bij ieder mens als uniek individu inspireert me. Ik merk dat ik zo veel meer kan betekenen voor de mensen die bij me komen met hun gezondheidsprobleem. Hoe dankbaar is dit!

Ik kijk er naar uit om je te mogen begroeten in mijn praktijk.

Kwaliteitsregister NRO

10144

KvK

65349784

Locaties

Saltshof 1002
6604 AE WIJCHEN

Rijksstraatweg 187
6573 CP BEEK-UBBERGEN

E-mail

info@care-inosteopathie.nl

Telefoon

085 0600 966