van Bewust naar Gezond

Patiëntverhalen

‘Ons pasgeboren zoontje had na de bevalling een moeilijke start…’

Ons pasgeboren zoontje had na de bevalling en uiteindelijke keizersnede een moeilijke start. Hij bleef in de eerste weken veel huilen, was gespannen, dronk moeizaam, had veel krampjes en lag vaak in voorkeurshouding. Nadat we bij Karin waren geweest, waren blokkades en spanningen weggenomen, dronk onze zoon veel rustiger, en was hij veel meer ontspannen. Na de tweede behandeling was ook de voorkeurshouding verminderd en zijn we gestart met probiotica waardoor het nu beter gaat met de darmpjes. Karin heel erg bedankt!

– Bas en Annemiek     11/08/2021

‘Bij Karin voelde ik me vanaf de eerste afspraak gehoord…’

Bij Karin voelde ik me vanaf de eerste afspraak gehoord. Een behandeling van top tot teen met een goed resultaat. Karin straalt rust uit en heeft kennis van zaken.

Ik heb een hele goede behandeling gehad. Dank je wel Karin.

– Jacqueline Jacobs     23/06/2021

‘Karin luistert naar je klachten en de behandeling is prettig…’

Ik werk in de zorg en ben bij verschillende behandelaars onder behandeling geweest, met vooral klachten door overbelasting en dit was meestal werk gerelateerd. Ik was tevreden over de behandeling en had ik ook enig resultaat.

Sinds ik Bij Karin Overklift in behandeling ben is de frequentie van behandelingen afgenomen en heb ik voldoende aan een drie maandelijkse afspraak.

Bij Karin voel je dat je gehoord wordt, ze luistert naar je klachten en de behandeling is prettig en ze werkt zeer nauwkeurig.

– Digna Knipping     21/05/2021

‘Karin geeft inzicht in het ontstaan van de klacht…’

Karin geeft je inzicht in het ontstaan van de klacht en behandelt breder dan alleen de aangedane plek.
De behandeling was succesvol en met haar adviezen voor oefeningen, kom ik een stuk verder.

– Louise     10/05/2021

‘Wat een resultaat…’

Vandaag voor de 1ste kennis gemaakt met Karin. En jeetje zeg.. wat een resultaat al gelijk na SLECHTS 1 consult. WAUW GEWOON!!!
Karin erg bedankt en tot over 2 weken!

– Lina Maria Ramirez     15/10/2020

‘Zij maakte los wat bij mij hopeloos vast zat…’

Met de behandelingen van Karin ben ik erg tevreden. Zij maakte los wat bij mij hopeloos vast zat.

Zo kan ik weer soepel door het leven. Geweldig!

.

– Marjan Verheul     08/09/2020

‘Mijn zoontje was met 6 weken oud wat onrustig…’

Mijn zoontje was met 6 weken oud wat onrustig, lag bijvoorbeeld niet graag op zijn rug en was duidelijk niet comfortabel.

Ik heb contact opgenomen met Karin en kon super snel terecht voor een behandeling. Dat is erg fijn, vooral als je ziet dat je baby ergens last van heeft en je er z.s.m. iets aan wil laten doen. Na 1 behandeling hadden we onze lieve rustige baby weer terug, wat een verademing! We merkten gelijk dat hij zich meer comfortabel voelde. We zijn nog 2 keer terug geweest voor de behandeling van bepaalde blokkades.

Karin is super lief en professioneel. Denkt heel fijn mee en geeft goede tips. Al met al echt een aanrader!

– Charlotte Segers     05/09/2020

‘Bij Karin ben je in goede handen…’

Bij Karin ben je in goede handen. Ze heeft een hartelijke persoonlijkheid waardoor je je snel op je gemak voelt.

Daarnaast neemt ze echt de tijd voor je.

– Hanneke Beker     04/09/2020

‘Deskundig en effectief…’

Zeer deskundig en effectief. Vanaf de eerste afspraak al resultaat. 

Zeker een aanrader.

– Ferdy van Boven     20/02/2020

‘Niet geluisterd naar de signalen van mijn lichaam…’

Ik was niet in balans. Ik was ook geblokkeerd. Ik ben een beetje streng voor mijzelf. Door mijn enthousiasme en vele bezigheden had ik een paar grenzen genegeerd. Niet geluisterd naar de signalen van mijn lichaam. Dat merkte ik door verkeerde ademhaling, strakke schouders, moe hoofd … . Ik wilde dat anders maar had daar hulp bij nodig.

In september vorig jaar heb ik contact opgenomen met Karin. In contact met haar en zij met mijn lichaam heeft zij met haar kunde mijn lichaam weer los gemaakt. Zij heeft door diverse opleidingen een uitgebreide kennis van het lichaam. Dat merkte ik bij de behandelingen. 

Op dit moment en na 6 behandelingen ben ik weer behandelvrij en voel me weer beter in balans. Het is nu aan mij om dit te onderhouden. Gewoontes, zoals niet luisteren naar mijn lichaam en teveel energie uitgeven, die niet goed voor mij zijn verder af te bouwen.

Dank je Karin.

– Joop     15/01/2020

Ontspanning en rust…’

Even ontspannen, even een rust moment. En tegelijkertijd werd ik behandeld voor de klacht die ik had. Karin straalt rust uit en legt rustig uit wat ze doet. Bij mij heeft het heel goed geholpen. Mijn lijf voelt een stuk ontspannender.
  

– Carola        26/11/2019

‘Rugklachten na een gecompliceerde blindedarmontsteking’

Ik ben in 2015 geopereerd aan een gecompliceerde blinde darm ontsteking. Na een poos kreeg ik enorme rugklachten waardoor ik vaak niet eens meer kon
sporten. Als eerst zijn we naar een andere Fysiopraktijk in Wijchen gegaan, maar daar werden mijn klachten niet minder van. Toen een aantal keer naar het ziekenhuis geweest, hier zijn verschillende onderzoeken gedaan. Hieruit bleek dat er een stukje van mijn wervel los zat. Hiervoor hadden ze een gipskorset bij mij bedacht of zouden ze misschien zelfs wel willen opereren.

In 2017 toch maar naar een andere Fysio gegaan en hier gelijk doorgestuurd naar Karin. Na een paar behandelingen is Karin er achter gekomen dat deze
rugklachten in verband waren met mijn eerdere buik operatie. Zij heeft dit met Osteopathie behandeld en na een poos waren mijn rugklachten van 2 á 3 jaar
lang helemaal weg. Karin was altijd heel oprecht geïnteresseerd en zorgzaam naar mij toe. En ze heeft mij enorm geholpen door niet alleen naar mijn rug te kijken maar naar mijn hele lichaam.
  

– Jolijn        05/11/2019

‘Effectieve behandeling…’

……al na de 1e afspraak! Kortom; resultaatgericht, in een aangename rustige omgeving…… Mw. Karin Overklift, neemt alle tijd en geeft steeds duidelijke uitleg inzake de behandelmethodiek…..
  

– Han Lijn        30/10/2019

‘Gespannen baby met veel huilen’

Wij zijn afgelopen maandag trotse ouders geworden van ons 2e dochtertje, Valerie genaamd. Ze is echter ‘s-nachts zeer gespannen: wij zien nu 2 nachten letterlijk elk uur van de klok. Valerie trilt vaak en huilt elk uur. Dit wordt ook bevestigd door de Kraamzorg. Medisch gezien ziet de kinderarts (nog) geen reden voor vervolgstappen, maar via de Kraamzorg kregen wij de tip om aan uw praktijk te denken.
 
Beste Karin, we wilden jou nog hartelijk danken voor de behandeling. We hebben een totaal ander (lees: meer ontspannen) kindje teruggekregen dat nu gewoon 2 tot 3 keer per nacht om voeding vraagt, i.p.v. elk uur – letterlijk 8 keer per nacht – wakker wordt en huilt. Heel veel dank namens Nathalie, mij en natuurlijk de kleine meid “Valerie”.
 

– Sam        13/09/2019

‘Hoofdpijn….’

Ik heb al een aantal jaren last van stevige en verschillende soorten hoofdpijnen. Deze hoofdpijn was dagelijks aanwezig. Ik heb heel wat dokters en specialisten gezien de afgelopen jaren.
 
Toen we ons 1e kindje kregen zijn we met hem naar de osteopaat geweest i.v.m. krampjes. Eerlijk toegeven, het was niet zo mijn ding. Maar nadat mijn zoontje 2 keer kort achterelkaar behandeld was door de osteopaat waren de klachten bij hem weg. Geen krijsend kind meer na de voeding en de nachten werden netjes doorgeslapen.
 
Aangezien er op internet ook werd gesproken dat osteopathie je kon helpen tegen hoofdpijn, heb ik ook voor mijzelf een afspraak gemaakt. 
Direct na de 1e afspraak was de 1e soort van hoofdpijn al weg (dit was de spanningshoofdpijn die van achteruit je nek over je hoofd trekt). 
 
Ik heb ondertussen ook een operatie gehad bij de KNO-arts waardoor de klachten ook grotendeels zijn verholpen, echter ga ik toch nog gemiddeld 4 keer per jaar naar Karin. Ik merk dat ik er baat bij heb en dat ik het ook nodig heb. Ik kan gerust zeggen dat ik de kwaliteit van het leven weer een beetje terug heb en dat de Osteopaat daar zeker een groot deel aan bijgedragen heeft en zal blijven doen.
 
Dank je wel Karin en tot de volgende behandeling…
 

– Rens Lempens       08/09/2019

‘Zware hersenschudding na val van paard’

Karin, na een val van mijn paard en een zware hersenschudding 2 maanden last en hoofdpijn, maar na 2 keer behandeling door jou weer 100% klachtenvrij!!! Hoera!!! En héél véél dank!

– Josefien G.        12/04/2019

‘Ik heb zoveel geprobeerd om van mijn migraine af te komen’

Een beetje sceptisch begon ik aan de behandeling. Ik heb in de afgelopen jaren al zoveel geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Toch ben ik, nu ik verschillende keren door Karin behandeld ben, volledig overtuigd van het positieve effect van osteopathie. Het belangrijkste is het besef dat het lichaam van top tot teen met elkaar in verbinding staat. Alle ‘knelpunten’ in het lichaam worden door Karin aangepakt. Na elke behandeling voel ik mij minimaal een maand véél beter. Heb ik minder pijn en veel meer energie. Karin is lief, deskundig en heel professioneel. Ze neemt de tijd en ik heb veel vertrouwen in haar behandelingen.

– Jasmijn H.        11/04/2019

‘Osteopathie, voor mij een nieuwe ervaring die ik iedereen kan aanraden’

Via de fysiotherapeut doorverwezen naar Care-In voor osteopathie voor de behandeling van een langdurige blessure. Voor mij een nieuwe ervaring die ik iedereen kan aanraden. Naast het feit dat Karin een heel fijn mens is, is ze een kei in haar vak. Ze legt altijd uit wat haar inzichten zijn en waarom ze me op welke manier behandeld. Beetje bij beetje gaat het steeds beter met mijn blessure!

– Leonie M.        11/04/2019

‘Ik kan me langzaam soepeler en vrijer bewegen’

Na jarenlang een ongezonde levensstijl gehad te hebben met te weinig beweging en een verkeerde houding, ben ik de laatste jaren (veel) gezonder gaan leven. Veel beweging en sport. Door die verandering liep het echter op behoorlijk wat plekken in mijn lichaam vast . Mijn lijf was het gewend jarenlang niet of anders te doen. Dit gaat onder andere gepaard met behoorlijk wat rug- en heup- en houdingsproblemen. Karin helpt me hierin blokkades weg te nemen en heeft tips hoe de kans op toekomstige problemen te verkleinen. Mijn behandelingen bij haar dragen er zeker aan bij dat ik me langzaam soepeler en vrijer kan bewegen en minder vaak vastloop. Ik voel me hier in goede handen voor mijn klachten. Ook vind ik het prettig dat Karin naar mij als mens kijkt en niet alleen maar naar waar de klacht zich manifesteert. Fijn mens en kundige vakvrouw.

– Mark S.        02/12/2018

‘Chronische schouderpijn bij sporter’

Ik kwam bij mijn osteopaat Karin omdat ik last had van een schouderklacht, die mijn plezier in het sporten verhinderde. Voordat ik osteopathie probeerde was ik al een hele tijd naar de fysiotherapeut geweest, maar de behandeling leek niet echt te helpen. Toen ik bij Karin kwam werd ik snel geholpen, vanaf de eerste behandeling voelde ik al een verschil. De schouderklacht werd minder, en ik kon het sporten weer langzaam opbouwen. Na 6 behandelingen was de klacht waar ik meer dan een jaar mee had rondgelopen, helemaal weg en kon ik weer volledig mee doen. Nu doe ik zelfs weer mee aan wedstrijden, en kan ik weer gewoon onbezorgd sporten.

– Rik Pepping        18/04/2018

‘Klachten na operaties en bestralingen’

In 2007 heb ik een borstbesparende operatie gehad. Daarna zijn allebei mijn borsten geamputeerd en heb ik links nog 40 bestralingen gehad. In 2006 heb ik een kaakoperatie gehad waarbij mijn onderkaak gebroken en gerepositioneerd moest worden. Verder heb ik een scoliose en twee wervels te veel in mijn onderrug, een versleten linkerknie en rsi klachten in mijn onderarmen. Hierdoor heb ik regelmatig klachten aan mijn knie, arm, rug, nek en schouders Mijn osteopaat Karin heeft vastgesteld dat mede door al die operaties verklevingen, blokkades en littekenweefsel zijn ontstaan. Die worden nu behandeld. Na een behandeling voel ik me veel soepeler, beter en ik voel mijn energie weer stromen. De tweede dag na de behandeling heb ik soms wel spierpijn. Omdat het littekenweefsel ontstaan door de operaties niet meteen goed is behandeld, heb ik regelmatig een behandeling nodig als onderhoud. Voor mij werkt dat goed. Over het geheel genomen gaat het inmiddels veel beter met mij. Ik ervaar de behandelingen door Karin als zeer kundig en prettig. Zij geeft niet snel op.

– Mirjam S.        24/04/2018

‘Krampen en pijn in armen en benen’

Ik had al anderhalve maand last had van krampen in mijn armen en benen en pijn in mijn schouder. Het wilde maar niet overgaan. Na één behandeling bij Karin waren de krampen weg. Mijn schouderpijn was na de tweede behandeling ook helemaal verdwenen. Bijna niet te geloven, maar toch écht waar. Ook nu na zoveel maanden heb ik helemaal geen last meer gehad. Ik kan mijn werk weer doen en ben superblij. Ik vond het prettig dat ik ook uitleg kreeg over hoe het allemaal werkt. Het lichaam zit toch wonderbaarlijk in elkaar.

– Dirk Lub        23/04/2018

Kwaliteitsregister NOF

2017.17.10

Kwaliteitsregister NRO

10144

KvK

65349784

Saltshof 1002

6604 AE  WIJCHEN

E-mail

info@care-inosteopathie.nl

Telefoon

085 0600 966