PERSOONLIJKE VERHALEN (41)

‘…Klachten gerelateerd aan mijn te traag werkende schildklier..’

Ik kwam naar Karin met klachten gerelateerd aan mijn te traag werkende schildklier, mijn lijf was verstoord, na een aantal behandelingen voel ik me veel beter, nu ga ik om de paar maanden nog voor “onderhouds” behandelingen. Karin luistert goed naar je! Ik heb er veel baat bij!

– Anja Thomassen       13/03/2024

‘…Klachten hoofd, nek en schouders..’

Karin heeft veel aandacht voor het lichaam én de persoon. Ze kijkt verder dan alleen de klacht. Ik ben heel blij met mij vier-maandelijkse onderhoudsbeurt en als er iets verandert in mijn lichaam, spreek ik graag wat vaker af. Zo ervaar ik veel minder spanningsklachten in mijn hoofd, nek en schouders.

– Marije Winkeler       04/12/2023

‘…Klachten aan de blaas..’

Afgelopen juli kwam ik voor het eerst bij Karin in de praktijk. Ruim 15 jaar heb ik al pijnklachten aan mijn blaas.
Wat na diverse operaties heeft geleid tot zeurende pijnen heel moeilijk pijnlijk plassen. 

Vooral aan het begin van de nacht was het een drama. Gemiddeld bracht ik gedurende de nacht een uur op het toilet door. Op dit moment is het gereduceerd tot ongeveer 15 minuten.

Natuurlijk blijf ik sceptisch, heb in het verleden al zoveel geprobeerd. Maar blijf positief, en ben heel erg blij met het resultaat tot nu toe.

– Felix Hermans       30/11/2023

‘…Fijne behandeling gehad..’

Super fijne behandelingen bij Karin gehad. Heel veel baat bij omdat osteopathie toch net een stapje dieper kijkt naar problemen.

– Amber Geurts      06/11/2023

‘…hip pain..’

My go-to place for osteopathic care! After suffering  from debilitating hip pain for what felt like an eternity, I found my way to this incredible practice, and it’s been a game-changer. 

Karin, the osteopath, took the time to understand my condition thoroughly and worked diligently to provide me with a pain-free life once again. Her level of attentiveness, professionalism, and attention to detail is truly impressive.

I couldn’t be happier with the results, and I highly recommend Karin and this practice to anyone seeking osteopathic care..

– Gaby Peters-Contreras      27/10/2023

‘…artrose klachten…’

Wat ben ik verrast door de osteopathie behandeling bij Karin Overklift in Beek: “van Bewust naar Gezond” is haar motto. Met mijn artrose klachten in handen en pols, was ik me niet meer bewust van hoe strak en gespannen ik op de pijn reageerde en hoe ik steeds minder flexibiliteit voelde in mijn hele lichaam. De blokkades die ik opgebouwd had in mijn lichaam werden met optimisme, duidelijke uitleg en niet te vergeten de respectvolle behandelingen zelf aangepakt, waardoor het vertrouwen in mijn mogelijkheden weer terug is en ik weer meer mijn soepelheid heb teruggewonnen.

En wat het fijnste is: ik kan er zelf nog heel veel meer aan werken, in het dagelijkse leven, in een rustig en gestaag proces. Zo kan ik ook accepteren dat artrose klachten er zijn, maar niet meer zoveel bepalen in mijn leven.

– Mary Elfring      26/09/2023

‘…eindelijk een vrolijke baby…’

Deze vrouw heeft gouden handen. Met mijn baby van 3 maanden geweest, niks hielp.

Hij huilde heel veel en kon niet zelf in slaap komen. 1 keer geweest en hij is nu zo rustig. Eindelijk een vrolijke baby die goed slapt en nu rustig op zijn rug kan liggen zonder huilen. Ik raad iedereen aan om bij haar te gaan.

– Cindy Dal      25/08/2023

‘…bekkeninstabiliteit en pijn na zwangerschap…’

Vanwege mijn zwangerschap heb ik ruim anderhalf jaar enorme bekkeninstabiliteit/pijn gehad. Na veel behandelingen bij verschillende bekkenfysiotherapeuten, ben ik bij Karin terecht gekomen. Na de eerste behandeling merkte ik al direct verschil!

Karin is heel kundig, legt alles rustig uit zodat je begrijpt waardoor je klachten ontstaan, wat er in je lichaam gebeurt en wat zij gaat doen om die klachten te verhelpen. Ik kan nu zoveel meer dan anderhalf jaar geleden. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor!

– Liselotte van Heest      25/08/2023

‘…pijnlijke buik…’

Als jong meisje altijd veel menstruatie- en darmklachten gehad wat bleek achteraf door endometriose. Vlak voor de overgang een bekkenbodem- en een rugoperatie gehad. Hierna heel veel buikklachten overgehouden. Pijn bij het plassen. Pijnlijke buik door verklevingen.

Nadat ik bij Karin terecht was gekomen door een breuk in het middenrif en zij mij iedere 3 maanden behandelde om al mijn kleine en grotere pijntjes proberen op te heffen heeft ze mijn kleine bekken behandeld. Uiteraard kan niet alles opgelost worden, maar na de 2 behandelingen heb ik al duidelijke verbeteringen.

– J.F. Hendriks      21/08/2023

‘…bekkenbodempijn…’

Na een traject met verschillende behandelingen en nog steeds geen of weinig verbeteringen van mijn bekkenbodemklachten ben ik bij Karin terecht gekomen. Deze heeft mij met 2 behandelingen van 90% van mijn klachten af geholpen. Ik kan weer pijnvrij werken en sporten.

Nogmaals erg bedankt voor het luisteren en begrijpen en oplossen van mijn klachten.

– Robert van Beuningen      29/07/2023

long covid…’

Tijdens mijn revalidatie van long covid kwam ik meerdere keren bij een fysiotherapeut. Hier sportte ik onder begeleiding en zodoende kon ik kleine stappen vooruit zetten. Echter bleef ik kortademig, benauwd en druk op mijn borst houden. Om die reden ben ik doorverwezen naar een osteopaat en bij Karin terecht gekomen.

Direct na de eerste behandeling ervaarde ik dat ik meer ruimte had om te ademen. Het was meteen een hele verlichting. De behandelingen die daarop volgden, samen met de behandelingen bij de fysiotherapeut, zorgden ervoor dat ik inmiddels weer goed in mijn vel zit.

Karin neemt de tijd om je klachten te analyseren, gaat ermee aan de slag en de volgende afspraak neemt ze wederom de tijd om te kijken hoe het écht met je gaat. Ik ben op een fijne en zeer deskundige manier door Karin geholpen. Ze heeft écht aandacht voor jou en de klachten.

– Evi B.      17/05/2023

…Daar word ik heel blij van’

Na de eerste behandeling voelde ik me al veel beter.
Uiteindelijk zijn al mijn pijntjes weg en daar word ik heel blij van.

– Fransien van de Vosse      18
/02/2023

‘Pijn aan mijn heup kwam uit mijn bekken…’

Na bijna 3 jaar lang met behoorlijke pijnklachten aan mijn linker heup rondgelopen te hebben, waarbij ik tussentijds ook naar de huisarts ben geweest, maar men kon niets vinden en op de rontgenfoto’s was ook niets te zien, ben ik voor de eerste keer bij Karin gekomen en na een intake gesprek waarbij mij opviel dat Karin zeer grondig haar vragen stelde, kreeg ik een behandeling.

Ik was heel verbaasd dat de pijn uit mijn linker heup voortkwam uit mijn bekken (bodem/spieren)!!
Die spieren waren aan de linker kant verhard en dat was dus de oorzaak, want die pijn straalde uit naar mijn heup!

Om een lang verhaal kort te maken, na 1 behandeling was de pijn zo goed als weg. Ik heb met Karin afgesproken dat ik begin volgend jaar nog een keer bij haar terug kom voor een onderhoudsbehandeling.

Ik ben zo blij dat ik bij Karin terecht ben gekomen! Karin dank je wel!

– Marja B.      18/12/2022

‘Ben bij Karin gekomen met bovenste rugklachten…’

Ben bij Karin gekomen met bovenste rugklachten.
Er werd aandachtig naar mijn klachten geluisterd. Hierna volgde de behandeling.
Heb een aantal behandelingen gehad. Wat een verademing en zo bijzonder. Had na de eerste behandeling al veel minder pijn. Tussendoor nog door mijn onderrug gegaan.

Door Karin zo fijn geholpen. 2 dagen erna weg pijn. Karin is een mooi mens en een kei in haar vak. Ze luistert ook goed naar je en neemt de tijd voor je.

Ik heb het als zeer fijn ervaren. Mochten de klachten weer opspelen dan ga ik zeker terug naar Karin. Kan het iedereen aanbevelen!!

Karin bedankt.

– Ethel Liebers      16/10/2022

‘…mijn klachten zijn nagenoeg opgelost en verdwenen

Ik ben op een deskundige en prettige wijze door Karin geholpen. Hierdoor zijn mijn klachten nagenoeg opgelost en verdwenen.

– Frans Nijssen      26/09/2022

‘In het begin was ik sceptisch over een behandeling…

In het begin was ik sceptisch over een behandeling bij een osteopaat. Maar mijn klachten: “hoofdpijn en een naar gevoel in mijn hoofd bij bewegingen wat ik altijd heb gezien als wagenziekte” werden erger en erger. Dus na 5 jaar heb ik dan toch de gok gewaagd.

Na mijn eerste behandeling merkte ik duidelijk verschil.  Het bleek uiteindelijk te komen door veel spanning in mijn nek. Dus eigenlijk waren de klachten niet eens “wagenziekte”.

Ik heb nu mijn tweede behandeling gehad en misschien neem ik nog wel een derde behandeling  want als je heel lang klachten hebt kun je natuurlijk niet verwachten dat het na een keer over is. Maar verschil merk ik na elke behandeling zeker.

– Kimberly    06/09/2022

‘Ik ben bijzonder tevreden…

Ik ben bijzonder tevreden met Karin als osteopaat. Ze neemt uitgebreid de tijd voor analyse van de klachten en de behandelingen zelf.

Ze legt daarbij goed uit wat ze doet en waarom. Daarnaast is Karin erg betrokken en denkt ze goed mee: wat zijn passende oplossingen voor de klachten, naast/buiten haar eigen behandelingen. Kortom, een professioneel en kundig behandelaar, naast een super sympathiek persoon.

– Cathelijn     17/08/2022

‘… ze luistert naar je klachten

Karin luistert goed naar je klachten en gaat er echt mee aan de slag.

Ze is betrokken en gaat voor resultaat. De lichamelijke klachten waarvoor ik bij Karin kom zijn weg of verminderd.

– Vera Hermens     20/03/2022

‘Draaiduizeligheid…’

Na 18 maanden lang verschillende behandelingen voor mijn draaiduizeligheid te hebben uitgeprobeerd ben ik bij Karin gekomen.

Na drie behandelingen was ik bijna volledig klachtenvrij! Daarna nog geregeld een behandeling ondergaan omdat ik merk dat dit een gunstige invloed heeft op mijn algehele gezondheid. Ben zeker van plan om dit voort te zetten.

Dankjewel Karin!

– Jannie     24/02/2022

‘Ons pasgeboren zoontje had na de bevalling een moeilijke start…’

Ons pasgeboren zoontje had na de bevalling en uiteindelijke keizersnede een moeilijke start. Hij bleef in de eerste weken veel huilen, was gespannen, dronk moeizaam, had veel krampjes en lag vaak in voorkeurshouding. Nadat we bij Karin waren geweest, waren blokkades en spanningen weggenomen, dronk onze zoon veel rustiger, en was hij veel meer ontspannen. Na de tweede behandeling was ook de voorkeurshouding verminderd en zijn we gestart met probiotica waardoor het nu beter gaat met de darmpjes. Karin heel erg bedankt!

– Bas en Annemiek     11/08/2021

‘Een behandeling van top tot teen…’

Bij Karin voelde ik me vanaf de eerste afspraak gehoord. Een behandeling van top tot teen met een goed resultaat. Karin straalt rust uit en heeft kennis van zaken.

Ik heb een hele goede behandeling gehad. Dank je wel Karin.

– Jacqueline Jacobs     23/06/2021

‘Ze luistert naar je klachten en de behandeling is prettig…’

Ik werk in de zorg en ben bij verschillende behandelaars onder behandeling geweest, met vooral klachten door overbelasting en dit was meestal werk gerelateerd. Ik was tevreden over de behandeling en had ik ook enig resultaat.

Sinds ik Bij Karin Overklift in behandeling ben is de frequentie van behandelingen afgenomen en heb ik voldoende aan een drie maandelijkse afspraak.

Bij Karin voel je dat je gehoord wordt, ze luistert naar je klachten en de behandeling is prettig en ze werkt zeer nauwkeurig.

– Digna Knipping     21/05/2021

‘… inzicht in het ontstaan van de klacht…’

Karin geeft je inzicht in het ontstaan van de klacht en behandelt breder dan alleen de aangedane plek.
De behandeling was succesvol en met haar adviezen voor oefeningen, kom ik een stuk verder.

– Louise     10/05/2021

‘Wat een resultaat…’

Vandaag voor de 1ste kennis gemaakt met Karin. En jeetje zeg.. wat een resultaat al gelijk na SLECHTS 1 consult. WAUW GEWOON!!!
Karin erg bedankt en tot over 2 weken!

– Lina Maria Ramirez     15/10/2020

‘Zij maakte los wat bij mij hopeloos vast zat…’

Met de behandelingen van Karin ben ik erg tevreden. Zij maakte los wat bij mij hopeloos vast zat.

Zo kan ik weer soepel door het leven. Geweldig!

.

– Marjan Verheul     08/09/2020

‘Mijn zoontje was met 6 weken oud wat onrustig…’

Mijn zoontje was met 6 weken oud wat onrustig, lag bijvoorbeeld niet graag op zijn rug en was duidelijk niet comfortabel.

Ik heb contact opgenomen met Karin en kon super snel terecht voor een behandeling. Dat is erg fijn, vooral als je ziet dat je baby ergens last van heeft en je er z.s.m. iets aan wil laten doen. Na 1 behandeling hadden we onze lieve rustige baby weer terug, wat een verademing! We merkten gelijk dat hij zich meer comfortabel voelde. We zijn nog 2 keer terug geweest voor de behandeling van bepaalde blokkades.

Karin is super lief en professioneel. Denkt heel fijn mee en geeft goede tips. Al met al echt een aanrader!

– Charlotte Segers     05/09/2020

‘Bij Karin ben je in goede handen…’

Bij Karin ben je in goede handen. Ze heeft een hartelijke persoonlijkheid waardoor je je snel op je gemak voelt.

Daarnaast neemt ze echt de tijd voor je.

– Hanneke Beker     04/09/2020

‘Deskundig en effectief…’

Zeer deskundig en effectief. Vanaf de eerste afspraak al resultaat. 

Zeker een aanrader.

– Ferdy van Boven     20/02/2020

‘Niet geluisterd naar de signalen van mijn lichaam…’

Ik was niet in balans. Ik was ook geblokkeerd. Ik ben een beetje streng voor mijzelf. Door mijn enthousiasme en vele bezigheden had ik een paar grenzen genegeerd. Niet geluisterd naar de signalen van mijn lichaam. Dat merkte ik door verkeerde ademhaling, strakke schouders, moe hoofd … . Ik wilde dat anders maar had daar hulp bij nodig.

In september vorig jaar heb ik contact opgenomen met Karin. In contact met haar en zij met mijn lichaam heeft zij met haar kunde mijn lichaam weer los gemaakt. Zij heeft door diverse opleidingen een uitgebreide kennis van het lichaam. Dat merkte ik bij de behandelingen. 

Op dit moment en na 6 behandelingen ben ik weer behandelvrij en voel me weer beter in balans. Het is nu aan mij om dit te onderhouden. Gewoontes, zoals niet luisteren naar mijn lichaam en teveel energie uitgeven, die niet goed voor mij zijn verder af te bouwen.

Dank je Karin.

– Joop     15/01/2020

Ontspanning en rust…’

Even ontspannen, even een rust moment. En tegelijkertijd werd ik behandeld voor de klacht die ik had. Karin straalt rust uit en legt rustig uit wat ze doet. Bij mij heeft het heel goed geholpen. Mijn lijf voelt een stuk ontspannender.
  

– Carola        26/11/2019

‘Rugklachten na een gecompliceerde blindedarmontsteking’

Ik ben in 2015 geopereerd aan een gecompliceerde blinde darm ontsteking. Na een poos kreeg ik enorme rugklachten waardoor ik vaak niet eens meer kon
sporten. Als eerst zijn we naar een andere Fysiopraktijk in Wijchen gegaan, maar daar werden mijn klachten niet minder van. Toen een aantal keer naar het ziekenhuis geweest, hier zijn verschillende onderzoeken gedaan. Hieruit bleek dat er een stukje van mijn wervel los zat. Hiervoor hadden ze een gipskorset bij mij bedacht of zouden ze misschien zelfs wel willen opereren.

In 2017 toch maar naar een andere Fysio gegaan en hier gelijk doorgestuurd naar Karin. Na een paar behandelingen is Karin er achter gekomen dat deze
rugklachten in verband waren met mijn eerdere buik operatie. Zij heeft dit met Osteopathie behandeld en na een poos waren mijn rugklachten van 2 á 3 jaar
lang helemaal weg. Karin was altijd heel oprecht geïnteresseerd en zorgzaam naar mij toe. En ze heeft mij enorm geholpen door niet alleen naar mijn rug te kijken maar naar mijn hele lichaam.
  

– Jolijn        05/11/2019

‘Effectieve behandeling…’

……al na de 1e afspraak! Kortom; resultaatgericht, in een aangename rustige omgeving…… Mw. Karin Overklift, neemt alle tijd en geeft steeds duidelijke uitleg inzake de behandelmethodiek…..
  

– Han Lijn        30/10/2019

‘Gespannen baby met veel huilen’

Wij zijn afgelopen maandag trotse ouders geworden van ons 2e dochtertje, Valerie genaamd. Ze is echter ‘s-nachts zeer gespannen: wij zien nu 2 nachten letterlijk elk uur van de klok. Valerie trilt vaak en huilt elk uur. Dit wordt ook bevestigd door de Kraamzorg. Medisch gezien ziet de kinderarts (nog) geen reden voor vervolgstappen, maar via de Kraamzorg kregen wij de tip om aan uw praktijk te denken.
 
Beste Karin, we wilden jou nog hartelijk danken voor de behandeling. We hebben een totaal ander (lees: meer ontspannen) kindje teruggekregen dat nu gewoon 2 tot 3 keer per nacht om voeding vraagt, i.p.v. elk uur – letterlijk 8 keer per nacht – wakker wordt en huilt. Heel veel dank namens Nathalie, mij en natuurlijk de kleine meid “Valerie”.
 

– Sam        13/09/2019

‘Hoofdpijn….’

Ik heb al een aantal jaren last van stevige en verschillende soorten hoofdpijnen. Deze hoofdpijn was dagelijks aanwezig. Ik heb heel wat dokters en specialisten gezien de afgelopen jaren.
 
Toen we ons 1e kindje kregen zijn we met hem naar de osteopaat geweest i.v.m. krampjes. Eerlijk toegeven, het was niet zo mijn ding. Maar nadat mijn zoontje 2 keer kort achterelkaar behandeld was door de osteopaat waren de klachten bij hem weg. Geen krijsend kind meer na de voeding en de nachten werden netjes doorgeslapen.
 
Aangezien er op internet ook werd gesproken dat osteopathie je kon helpen tegen hoofdpijn, heb ik ook voor mijzelf een afspraak gemaakt. 
Direct na de 1e afspraak was de 1e soort van hoofdpijn al weg (dit was de spanningshoofdpijn die van achteruit je nek over je hoofd trekt). 
 
Ik heb ondertussen ook een operatie gehad bij de KNO-arts waardoor de klachten ook grotendeels zijn verholpen, echter ga ik toch nog gemiddeld 4 keer per jaar naar Karin. Ik merk dat ik er baat bij heb en dat ik het ook nodig heb. Ik kan gerust zeggen dat ik de kwaliteit van het leven weer een beetje terug heb en dat de Osteopaat daar zeker een groot deel aan bijgedragen heeft en zal blijven doen.
 
Dank je wel Karin en tot de volgende behandeling…
 

– Rens Lempens       08/09/2019

‘Zware hersenschudding na val van paard’

Karin, na een val van mijn paard en een zware hersenschudding 2 maanden last en hoofdpijn, maar na 2 keer behandeling door jou weer 100% klachtenvrij!!! Hoera!!! En héél véél dank!

– Josefien G.        12/04/2019

‘Ik heb zoveel geprobeerd om van mijn migraine af te komen’

Een beetje sceptisch begon ik aan de behandeling. Ik heb in de afgelopen jaren al zoveel geprobeerd om van mijn migraine af te komen. Toch ben ik, nu ik verschillende keren door Karin behandeld ben, volledig overtuigd van het positieve effect van osteopathie. Het belangrijkste is het besef dat het lichaam van top tot teen met elkaar in verbinding staat. Alle ‘knelpunten’ in het lichaam worden door Karin aangepakt. Na elke behandeling voel ik mij minimaal een maand véél beter. Heb ik minder pijn en veel meer energie. Karin is lief, deskundig en heel professioneel. Ze neemt de tijd en ik heb veel vertrouwen in haar behandelingen.

– Jasmijn H.        11/04/2019

‘Osteopathie, voor mij een nieuwe ervaring die ik iedereen kan aanraden’

Via de fysiotherapeut doorverwezen naar Care-In voor osteopathie voor de behandeling van een langdurige blessure. Voor mij een nieuwe ervaring die ik iedereen kan aanraden. Naast het feit dat Karin een heel fijn mens is, is ze een kei in haar vak. Ze legt altijd uit wat haar inzichten zijn en waarom ze me op welke manier behandeld. Beetje bij beetje gaat het steeds beter met mijn blessure!

– Leonie M.        11/04/2019

‘Ik kan me langzaam soepeler en vrijer bewegen’

Na jarenlang een ongezonde levensstijl gehad te hebben met te weinig beweging en een verkeerde houding, ben ik de laatste jaren (veel) gezonder gaan leven. Veel beweging en sport. Door die verandering liep het echter op behoorlijk wat plekken in mijn lichaam vast . Mijn lijf was het gewend jarenlang niet of anders te doen. Dit gaat onder andere gepaard met behoorlijk wat rug- en heup- en houdingsproblemen. Karin helpt me hierin blokkades weg te nemen en heeft tips hoe de kans op toekomstige problemen te verkleinen. Mijn behandelingen bij haar dragen er zeker aan bij dat ik me langzaam soepeler en vrijer kan bewegen en minder vaak vastloop. Ik voel me hier in goede handen voor mijn klachten. Ook vind ik het prettig dat Karin naar mij als mens kijkt en niet alleen maar naar waar de klacht zich manifesteert. Fijn mens en kundige vakvrouw.

– Mark S.        02/12/2018

‘Chronische schouderpijn bij sporter’

Ik kwam bij mijn osteopaat Karin omdat ik last had van een schouderklacht, die mijn plezier in het sporten verhinderde. Voordat ik osteopathie probeerde was ik al een hele tijd naar de fysiotherapeut geweest, maar de behandeling leek niet echt te helpen. Toen ik bij Karin kwam werd ik snel geholpen, vanaf de eerste behandeling voelde ik al een verschil. De schouderklacht werd minder, en ik kon het sporten weer langzaam opbouwen. Na 6 behandelingen was de klacht waar ik meer dan een jaar mee had rondgelopen, helemaal weg en kon ik weer volledig mee doen. Nu doe ik zelfs weer mee aan wedstrijden, en kan ik weer gewoon onbezorgd sporten.

– Rik Pepping        18/04/2018

‘Klachten na operaties en bestralingen’

In 2007 heb ik een borstbesparende operatie gehad. Daarna zijn allebei mijn borsten geamputeerd en heb ik links nog 40 bestralingen gehad. In 2006 heb ik een kaakoperatie gehad waarbij mijn onderkaak gebroken en gerepositioneerd moest worden. Verder heb ik een scoliose en twee wervels te veel in mijn onderrug, een versleten linkerknie en rsi klachten in mijn onderarmen. Hierdoor heb ik regelmatig klachten aan mijn knie, arm, rug, nek en schouders Mijn osteopaat Karin heeft vastgesteld dat mede door al die operaties verklevingen, blokkades en littekenweefsel zijn ontstaan. Die worden nu behandeld. Na een behandeling voel ik me veel soepeler, beter en ik voel mijn energie weer stromen. De tweede dag na de behandeling heb ik soms wel spierpijn. Omdat het littekenweefsel ontstaan door de operaties niet meteen goed is behandeld, heb ik regelmatig een behandeling nodig als onderhoud. Voor mij werkt dat goed. Over het geheel genomen gaat het inmiddels veel beter met mij. Ik ervaar de behandelingen door Karin als zeer kundig en prettig. Zij geeft niet snel op.

– Mirjam S.        24/04/2018

‘Krampen en pijn in armen en benen’

Ik had al anderhalve maand last had van krampen in mijn armen en benen en pijn in mijn schouder. Het wilde maar niet overgaan. Na één behandeling bij Karin waren de krampen weg. Mijn schouderpijn was na de tweede behandeling ook helemaal verdwenen. Bijna niet te geloven, maar toch écht waar. Ook nu na zoveel maanden heb ik helemaal geen last meer gehad. Ik kan mijn werk weer doen en ben superblij. Ik vond het prettig dat ik ook uitleg kreeg over hoe het allemaal werkt. Het lichaam zit toch wonderbaarlijk in elkaar.

– Dirk Lub        23/04/2018

Kwaliteitsregister NRO

10144

KvK

65349784

Locaties

Saltshof 1002
6604 AE WIJCHEN

Rijksstraatweg 187
6573 CP BEEK-UBBERGEN

E-mail

info@care-inosteopathie.nl

Telefoon

085 0600 966