ELIANE DAANEN

‘…Sporten heeft mij een veel vrolijker en rustiger mens gemaakt

Tijdens mijn studie fysiotherapie kwam ik in aanraking met osteopathie en meteen was ik geïntrigeerd door het feit dat er op een andere, bredere, manier gekeken wordt naar het lichaam. Het was voor mij meteen duidelijk dat ik na de studie fysiotherapie de master in osteopathie aan de International Academy of Osteopathy (IAO) wilde volgen.

Iedere persoon heeft zijn eigen specifieke klachten en oorzaken. Mijn uitdaging vind ik in het zoeken van die oorzaken en daarvoor een oplossing te vinden. Dit maakt ook dat ik constant bij wil leren. Je bent nooit uitgeleerd in ons vak!

Juist het samen op zoek gaan met de persoon maakt het werken als osteopaat zo leuk. Samen maak je het verschil en staan we sterker om klachten te verhelpen en weer gezonder in het leven te staan, hoe fijn is dat!

Zelf houd ik ontzettend van buiten zijn, lekker fietsen geeft mij altijd veel energie. Daarnaast help ik graag de mensen om mij heen met allerlei zaken. Graag hoop ik u ook met een warm hart te verwelkomen in onze praktijk. Dan kunnen wij samen kijken hoe wij u het beste kan helpen.

Eliane Daanen
Osteopaat D.O. – MRO

Kwaliteitsregister NRO

10144

KvK

65349784

Locaties

Saltshof 1002
6604 AE WIJCHEN

Rijksstraatweg 187
6573 CP BEEK-UBBERGEN

E-mail

info@care-inosteopathie.nl

Telefoon

085 0600 966